Oog voor kwaliteit is bij Meewisse verzekerd

De Bromelia’s van Meewisse Plants staan bekend om hun hoge kwaliteit. En dat is geen toeval. We zijn al een halve eeuw thuis in de opkweek van deze zonnige kamerplant. We weten als geen ander welke eisen Bromelia’s stellen om uit te groeien tot een kwaliteitsplant. Bromelia’s opkweken is specialistenwerk. Het vraagt veel kennis van zaken en ervaring om continu het voedingsniveau aan te passen aan de grootte van het gewas.

Biologische gewasbescherming voor sterkere planten

De Bromelia is een plant die heel gevoelig is voor een teveel aan zonlicht. Niet verwonderlijk voor wie weet dat Bromelia’s van huis uit in de oerwouden van Zuid-Amerika voorkomen, groeiend onder de schaduw van veel grotere planten en bomen. Door veelvuldig gebruik te maken van scherminstallaties op zonnige dagen kan het lichtniveau perfect worden gereguleerd. Ziekten en plagen krijgen minder snel vat op deze sterke kamerplant. Met biologische gewasbescherming slagen we er bij Meewisse Plants in om het gewas gezond te houden. En op milieuvriendelijke wijze.

Kwaliteit in zaken doen

Kwaliteit is voor Meewisse ook: afspraken nakomen en meedenken met onze klanten. Dat doen we graag. We kunnen u als afnemer goed begeleiden bij het plannen van acties of het completeren van uw assortiment. Ook informeren we u over de juiste verzorging van de planten, zodat elke Bromelia in topconditie wordt verkocht.